feesten | partijen | zakelijk

feesten partijen zakelijk

iets te vieren

Dat je bij eb & vloed goed kunt eten en lekker kunt loungen, dat is inmiddels wel duidelijk. Maar ook als er iets te vieren is, staan onze deuren voor je open. De combinatie van restaurant en lounge met een groot terras biedt ontzettend veel mogelijkheden. Je verjaardag, huwelijk of jubileum vieren? Wij zorgen dat het onvergetelijk wordt. Een groot feest voor 150 gasten? Kan geregeld worden. En een avondje private dining met een select gezelschap? Zelfs daar hebben we een prachtige aparte ruimte voor ingericht waar het je aan niets ontbreekt. We bieden ook de mogelijkheid om uw diner te combineren met een activiteit uit het animatie aanbod. Denk hierbij aan een VR-escaperoom, lasergamen, boogschieten en meer!

Ook voor kinderfeestjes ben je bij ons aan het juiste adres! Kom lekker zwemmen, spelen of lasergamen met je vriendjes en vriendinnetjes. Dan heb je vast het leukste feestje van het jaar!

zakelijke bijeenkomsten

Gastvrijheid vinden wij heel belangrijk. Dat betekent dat we zoveel mogelijk willen meedenken met de wensen van onze gasten. Niet alleen campinggasten en andere vakantievierders zijn welkom bij ons. Ook de zakelijke gast ontvangen we graag bij eb & vloed. Zeker in het laagseizoen is het de plek bij uitstek voor een vergadering, lezing of teambuilding. We bieden je een geweldige locatie, een goede catering en regelen zelfs de benodigde apparatuur. Met zo’n stevige basis wordt je bijeenkomst sowieso een succes.  

maak een afspraak

Jouw feest of zakelijke bijeenkomst bij ons moet een beleving zijn. We willen je verrassen en verbazen. Op de juiste manier uiteraard. Wij zorgen graag dat het totaalplaatje klopt en je na afloop met een blij en tevreden gevoel vertrekt. Om dat te bewerkstelligen, horen we vooraf graag al je wensen in een persoonlijk gesprek. Alles is bespreekbaar en op maat te maken. Mogen wij dat ene stapje extra voor je zetten? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van eb & vloed.

lunchen, loungen, lekker eten en drinken

bij eb & vloed serveren we passie!