foodcourt 42

wat eten we vandaag?

Soms heb je gewoon even geen inspiratie om zelf iets te koken. Stap dan binnen bij foodcourt 42 voor een lekkere en gemakkelijke maaltijd. Bij het zien van de uitgebreide productpresentatie boven de balie loopt het water je al in de mond.
Je bestelt via het selfserviceconcept, rekent af en op de schermen kun je volgen of je bestelling eraan komt. Vervolgens kun je het ter plekke opeten of meenemen. Goed geregeld!

kinderfeestjes

Ben jij binnenkort jarig en geef je een feestje? Kom lekker zwemmen, spelen of lasergamen met je vriendjes en vriendinnetjes. Dan heb je vast het leukste feestje van het jaar! Van al dat feesten krijg je natuurlijk honger. Wij zorgen voor lekkere frietjes met een snack. Of kom je liever zelf pizza’s bakken? Het kan bij ons allemaal.

Meer info over de kinderfeestjes vind je via deze link.

snacks en pizza’s

Een warme snack of pizza van de foodcourt is lekker, gemakkelijk en snel. Friet, burgers, snacks en twintig soorten pizza’s, zoveel keuze dat er voor iedereen wel iets bij zit. Zowel de snacks als de pizza’s bieden we ook glutenvrij aan. We bereiden die apart voor je. Al onze sauzen zijn sowieso glutenvrij. De pizza’s worden gemaakt van een volledig verse bodem. Grote of kleine trek? Je kunt kiezen uit twee formaten pizza: een normale van 32 cm of een kindervariant van 20 cm doorsnee.

belegde broodjes

Foodcourt 42 is niet alleen voor een snack of pizza, er staan daarnaast allerlei lekkere belegde broodjes voor je op het menu. Heerlijk als lunch of tussendoor. Een kant en klaar ontbijtje? Hebben we ook voor je. Er is een kant en klare ontbijtplank verkrijgbaar met onder andere koffie of thee, een vers sapje, een broodje met beleg en een eitje.

voor de zoetekauwen

Op warme dagen haal je natuurlijk een verkoelend ijsje bij de foodcourt. We hebben allerlei verschillende ijsjes om uit te kiezen. Als je wilt, mag je zelf je eigen Jizzle softijs samenstellen. Met fruit, nootjes, dips en sauzen maak je het helemaal naar jouw smaak. Uiteraard hebben we ook de ijsjes in een glutenvrije variant.

kinderen blij, jij blij

Kom je net terug op de camping of uit het zwembad? Plof dan gezellig even bij ons neer voor een kop koffie met een lekker taartje. De kinderen spelen ondertussen lekker in binnenspeeltuin Atlantica. Van de allerkleinsten tot de wat groteren, er is voor ieder kind iets te beleven. Voor de kinderen is er in foodcourt 42, net als in eb & vloed, ook een spaarsysteem met muntjes bij ieder kindermenu. Door muntjes te sparen, kunnen ze een mooi cadeautje uit de Juultje vitrine kiezen.