contact

heb je vragen?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt, maar heb je nog vragen? Heb je iets te vieren of organiseer je een zakelijke bijeenkomst en wil je de mogelijkheden bespreken? Bel ons dan op 0111-820 203.

Een e-mail sturen naar info@ebenvloedrenesse.nl kan ook.

openingstijden

Laagseizoen  (2e week november tot 15 maart, uitgezonderd vakanties) In het laagseizoen is eb & vloed open op woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 21:00 uur. De keuken is geopend tot 20:00 uur.

Vanaf 15 maart is eb & vloed dagelijks geopend vanaf 12:00 uur

Hoogseizoen (juli/augustus en vakanties)

In het hoogseizoen is eb & vloed iedere dag geopend vanaf 12:00 uur tot 23:00 uur en de keuken tot 21:00 uur. 

 

Note: Sluitingstijden zijn afhankelijk van de drukte.

 

reserveren

Wil je zeker zijn van een plekje om te komen eten bij eb & vloed? Reserveren kan via de onderstaande button of telefonisch of per e-mail voor maximaal 12 personen. Wil je met een grotere groep langskomen? Overleg dan tijdig telefonisch wat de mogelijkheden zijn. U kunt alleen binnen bij ons een tafel reserveren, buiten is het niet mogelijk te reserveren. Honden zijn op het park helaas niet toegestaan.

parkeren

Het aller gemakkelijkst is het als je ons op de fiets bezoekt. Die kun je kwijt in de fietsenstalling naast de receptie van de camping. Kom je met de auto, dan is er parkeerplek voor de slagboom. Op het transferium in Renesse is praktisch altijd parkeerplaats. In de zomer rijdt daarvandaan een pendelbus die je bij de Julianahoeve af zet.

vragen?

eb & vloed Renesse

lunchen, loungen, lekker eten en drinken

bij eb & vloed serveren we passie!